Inspirováno Francií!
Mořský speciál
25.4 - 27.4
Hudba a víno
10.5 - 10.5
T-BONE SPECIAL
18.4 - 20.4
Jsme pořád tady!
NOVÉ MENU A TERASA
Od soboty 6. dubna máme otevřeno i na terase.
Sezonu začínáme také s novým menu,
tak se stavte ochutnat něco z jarních novinek.
Rezervace do restaurace je možné provést emailem nebo telefonicky
info@atelier-restaurant.cz
nebo 775.932.345
Denně čerstvé menu
POLEDNÍ MENU
PONDĚLÍ - PÁTEK
15. - 19. duben 2024
Předkrmy
Polévka Minestrone 95
Drůbeží paštika se slaninou, špendlíková marmeláda 165
Marinované zauzené papriky, bryndzový krém, rukolový salát 185
Losos „mi-cuit“, petrželový vývar s koprem, konfitovaný citrón, fenykl a jogurt 245
Hlavní
Segedínský guláš, zakysaná smetana, houskový knedlík 285
Krémové rizoto s lesními houbami, parmazán, lanýžový olej 315
Ragú z tresky a lososa, kuskusový salát se sušenými rajčaty a olivami 345
Steak z tuňáka, pečená rajčata, fazolky, těstoviny fregola, pinie, petrželová salsa s chili 395
Vyzrálý hovězí Striploin steak, podzimní zelenina na másle, demi glace s tymiánem a portským vínem 445
Dezerty
Créme brulée 159
Jablečná Tarte Tatin, levandulový krém, sorbet 179
Polední menu podáváme v pracovních dnech od 11:30 do 16h.
Po 16h podáváme A la carte menu
(poslední objednávka ve 21,15h)
_Předkrmy
Pečené papriky
245
Marinované zauzené papriky, bryndzový krém, rukolový salát
Ceviche
295
Ceviche ze syrové pražmy královské, červená cibule, lískové ořechy, sépie
Losos
285
Losos „mi-cuit“, petrželový vývar s koprem, konfitovaný citrón, fenykl a jogurt
Kalamár a krevety
325
Listový salát se slunečnicí, radicchio, zelené jablko, grilovaný kalamár a krevety, miso dresink
Chobotnice
395
Grilovaná chobotnice, gazpacho, olivová focaccia, rajčata, okurka v ginu
Hovězí
345
Hovězí carpaccio, krém z pečeného sýra s hořčicí a okurkou, houby a řeřicha
Foie gras
455
Kachní foie gras „au tourchon“, rebarbora s jahodou, brioška, mandle (+teplá varianta)
Krevety
345
Krevety smažené v panko strouhance, créme fraiche s pečenou limetou, mango, císařské lusky, perila
Slávky a vongole
265
Moules mariniéres - slávky a vongole na bílém víně s krájenými rajčaty
Polévka
195
Hráškový krém, vejce 62°, mátový créme fraiche, krutony z kváskového chleba
Degustační talíř
765
Šéfkuchařův výběr tří předkrmů
A la carte menu podáváme
Pondělí - Pátek 16 - 23,30 h (poslední objednávka 21,15 h)
Sobota 11,30 - 23,30 h (poslední objednávka 21,15 h)
Hlavní jídla_
Losos
450
Filet z lososa, grenaille brambory s pažitkou, hráškové lusky, holandská omáčka
Papilotte
569
Celá pražma královská pečená v troubě se zeleninou, bramborami a bílým vínem (cca 400 g pro 1 osobu)
Tuňák
565
Steak z tuňáka, pečená rajčata, fazolky, těstoviny fregola, pinie, petrželová salsa s chili
Rybí pekáč pro dva
1400
Rybí pekáč pro 2 osoby se zeleninou a šafránem, malé brambory, tousty s oliváčem
Fettuccini
376
Domácí fettuccini s krevetami a slávkami, rajčata a čerstvá bazalka (nabízíme i vege variantu)
Pečené selečí
465
Pečený selečí bok na cideru, bramborové pyré s hrubozrnnou hořčicí, zelený chřest, pečená jablka
Křepelka
485
Křepelka – prsa a konfitované stehno, květák se smržem, kapusta, křepelčí šťáva s hroznovým vínem
Hovězí steak
634
Vyzrálý hovězí Striploin steak, podzimní zelenina na másle, demi glace s tymiánem a portským vínem
A la carte menu podáváme
Pondělí - Pátek 16 - 23,30 h (poslední objednávka 21,15 h)
Sobota 11,30 - 23, 30 h (poslední objednávka 21,15 h)
Dezerty
Créme brulée Atelier
185
Tradiční dezert s karamelizovaným cukrem
Citrón
195
Citrónová tartelette, krém z bílé čokolády, citrónový sorbet
Zmrzlina
145
Zmrzlina s likérem od Žufánka
Čokoláda
220
Čokoládové Duo, piškot, jahodové coulis
Denní dezert
180
Šéfkuchařův denní dezert
Sýry s marmeládou
225
Výběr sýru s ovocnou marmeládou
Bílá vína
Červená vína