Polední_

menu

Úterý 21. listopadu – Pátek 24. listopadu

Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky a zeleninou 65
Vepřový bok s čočkovým salátem 88

Listový salát s pečenou řepou, kozím sýrem a malinovým dresinkem 154
Domácí sekaná, bramborová kaše s máslem, okurkový salát 164
Smažený vepřový řízek, lehký bramborový salát 178
Tortilla s kuřecím masem a čerstvou zeleninou, salát z červeného zelí a cizrny 184
Papilotte – celá pražma pečená v troubě se zeleninou, bílým vínem a bramborami 325

_Předkrmy

Pečené papriky 185
Marinované pečené papriky, čerstvý ovčí sýr a polníček, olivový olej

Krevety 235
Smažené krevety v pikantním těstíčku, pažitková majonéza

Tuňák 228
Marinovaný tuňák, granny smith jablko, kopr a koriandr

Paštika 185
Kachní paštika, pomerančové chutney, želé ze sektu a ořechový chléb

Tatarák 224
Hovězí tatarák, virgin mary, marinovanéé houby, pesto, kruton s lanýžovým olejem

Escabeche 244
Marinovaná pražma královská “Escabeche” s červeným zelím, koriandr, mrkev a avokádo

Pečená foie gras 248
Pečená husí játra foie gras, květákové pyré, houby a špenát

Kalamáry 222
Plněné malé kalamáry, hrášek, brokolice, rybí šťáva

Salát s oponkou 185
Salát s pečeným hovězím v sezamu, mungo klíčky, chilli dresink

Polévka 135
Krémová fazolová polévka s pancettou a lanýžovým olejem

Hlavní jídla

Candát 374
Pošírovaný candát s cizrnou, kopr, řepná omáčka a citronová pěna

Treska 388
Filet z bílé tresky, brambory, fazolové lusky, rybí šťáva s rajčaty

Pražma královská 429
Papillote – celá pražma královská pečená v pergamenu se zeleninou, bramborami, bílým vínem a bylinkami

Tuňák 435
Steak z tuňáka, hráškové lusky, grenaille brambory, sušená rajčata, bernská omáčka, hobliny foie gras

Cacciucco pro dva 794
Rybí pekáč pro dva pečený v troubě – cacciucco – ryby, mořské plody, zelenina, rajčata, krutóny a celé brambory

Těstoviny 296
Domácí tagliatelle, dýně, dýňové pyré, gorgonzola a dýňová jádra

Kachna 384
Kachní prsa, foie gras, špecle a restované čerstvé zelí, kachní šťáva

Kuře 328
Supréme z kukuřičného kuřete z Rudimova, kedlubna, pečená jablka, malé brambory

Telecí 394
Telecí svíčková v bylinkové krustě, lesní houby, radicchio a hrášek, telecí šťáva

Jehněčí 395
Pečená jehněčí plec, jehněčí játra, mrkev a česnek, hedvábná bramborová kaše

Ryba dne 388
Ryba dne, citrónové rizotto, pak choi, olivová tapenáda s rajčaty, petrželová máslová omáčka

Zvěřina 388
Dančí kýta, pyré z topinambur, restovaný kadeřávek, kroupy, šípková omáčka

Hovězí steak 424
Steak z hovězího veverky (onglet), gratinované brambory Dauphinoise, smetanová pepřová omáčka

_

Vína

Zpět

_

Dezerty

Créme brulée Atelier 130
Tradiční dezert s karamelizovaným cukrem

Zmrzlina 120
Zmrzlina dle denní nabídky s likérem (Cointreau, Žufánek…)

Kaštanový krém 130
Kaštanový krém, dýně, sušené ovoce, linecká sušenka, skořice

Millefeuilles 135
Citrónová mille feuilles, pomeranče, malinový prach, karamel

Čokoláda 155
Čokoládový koláč, karamel s bílou čokoládou, jahody, karamel

Sýry s marmeládou 188
Výběr sýru s ovocnou marmeládou

Šéfkuchařův dezert 125
Denní dezert dle výběru šéfkuchaře