Polední_

menu

Úterý 18. – Pátek 21. července

Polévka tom-yum s čerstvou zeleninou 65
Rillettes z divočáka s rozpečeným chlebem 88

Farmářský listový salát s grilovanou kukuřicí a slaninou 158
Lasagne bolognese 174
Kuřecí kari jasmínovou rýží 188
Pstruh na citronovém másle a tymiánu se zeleninovým nákypem 194
Steak z hovězí veverky (hanger steak), gratinované brambory a špenát, pepřová omáčka 325

Nugátový krém, jahody, oplatka 88

_Předkrmy

Pečené papriky 178
Marinované pečené papriky, čerstvý ovčí sýr a polníček, olivový olej

Krevety 235
Smažené krevety v pikantním těstíčku, pažitková majonéza

Foie gras 278
Terrina z husích jater foie gras “au torchon”, nakládané ořechy, toust z ovocného chleba

Chobotnice 244
Marinovaná chobotnice, sépiová majonéza, salát z mořských řas

Celer 188
Celer, topinamburové pyré, celerový flan, brusinky

Panenka 194
Marinovaná panenka, vepřový sulc, cibule na víně, pečený česnek s hořčicí

Céviche 244
Céviche z pražmy královské, avokádo, jablkovo – zázvorový přeliv a citrusový dresink

Pečená foie gras 248
Pečená husí játra foie gras, květákové pyré, houby a špenát

Kalamáry 222
Plněné malé kalamáry, hrášek, brokolice, rybí šťáva

Salát s oponkou 185
Salát s hovězí oponkou v sezamu, mungo klíčky, chilli dresink

Polévka 95
Krémová polévka s ředkviček, řeřicha, créme fraiche

Hlavní jídla

Parmice a kalamáry 388
Filet parmice a kalamáry plněné líčky na víně, cuketové nudle a paprika, šafránová pěna

Candát 374
Filet pošírovaného candáta, jablko, celer a ořechy

Treska 388
Filet z bílé tresky, brambory, fazolové lusky, rybí šťáva s rajčaty

Pražma královská 429
Papillote – celá pražma královská pečená v pergamenu se zeleninou, bramborami, bílým vínem a bylinkami

Cacciucco pro dva 794
Rybí pekáč pro dva pečený v troubě – cacciucco – ryby, mořské plody, zelenina, rajčata, krutóny a celé brambory

Těstoviny 296
Domácí ravioli s kozím sýrem a mangem, pistácie a rukola

Kachna 384
Pečená vysoká kachní prsa, uzený černý kořen, bramborové ragů s Jidášovým uchem, šalotka a kachní šťáva

Maso z pece 388
Maso z pece, bramborová kaše, špenát a výpek

Telecí 394
Telecí svíčková, zelený a bílý chřest, mrkvové pyré, telecí šťáva se smržem

Jehněčí 395
Pečená jehněčí plec, jehněčí játra, mrkev a česnek, hedvábná bramborová kaše

Ryba dne 388
Ryba dne, citrónové rizotto, pak choi, olivová tapenáda s rajčaty, petrželová máslová omáčka

Hovězí pupek 394
Steak z hovězího veverky (onglet), gratinované brambory Dauphinoise, smetanová pepřová omáčka

_

Vína

Zpět

_

Dezerty

Créme brulée Atelier 130
Tradiční dezert s karamelizovaným cukrem

Zmrzlina 120
Zmrzlina ze zeleného čaje, ořechovice Žufánek

V lese 130
nugát, pistáciová houba, křupavá tyčinka, kameny

Millefeuilles 120
Citrónová mille feuilles, pomeranče, malinový prach, karamel

Sýry s marmeládou 188
Výběr sýru s ovocnou marmeládou

Šéfkuchařův dezert 125
Denní dezert dle výběru šéfkuchaře