Polední_

menu

Úterý 17. – Pátek 23. října

Minestrone 65
Kachní rillettes, chléb 88

Krůtí steak a cizrnové ragů 158
Guláš z divočáka na červeném víně, špekový knedlík 168
Salát s vepřovou panenkou a hořčičným dresinkem 178
Risotto s mořskými plody 194
Steak z hovězí veverky, gratinované brambory, špenát a pepřová omáčka 325

_Předkrmy

Pečené papriky 185
Marinované pečené papriky, čerstvý ovčí sýr a polníček, olivový olej

Krevety 235
Smažené krevety v pikantním těstíčku, pažitková majonéza

Foie gras 278
Terrina z husích jater foie gras “au torchon”, nakládané ořechy, toust z ovocného chleba

Losos 228
Tataki z čerstvého lososa, zázvorová tapioka, granátové jablko

Paštika 185
Kachní paštika, pomerančové chutney, želé ze sektu a ořechový chléb

Tatarák 224
Hovězí tatarák, bloody mary, lanýžová topinka, houby a okurka

Escabeche 244
Marinovaná pražma královská “Escabeche” s červeným zelím, koriandr, mrkev a avokádo

Pečená foie gras 248
Pečená husí játra foie gras, květákové pyré, houby a špenát

Kalamáry 222
Plněné malé kalamáry, hrášek, brokolice, rybí šťáva

Salát s oponkou 185
Salát s pečeným hovězím v sezamu, mungo klíčky, chilli dresink

Polévka 135
Krémová fazolová polévka s pancettou a lanýžovým olejem

Hlavní jídla

Parmice a kalamáry 388
Filet parmice a kalamáry plněné líčky na víně, cuketové nudle a paprika, šafránová pěna

Candát 374
Pošírovaný candát s cizrnou, kopr, řepná omáčka a citronová pěna

Treska 388
Filet z bílé tresky, brambory, fazolové lusky, rybí šťáva s rajčaty

Pražma královská 429
Papillote – celá pražma královská pečená v pergamenu se zeleninou, bramborami, bílým vínem a bylinkami

Cacciucco pro dva 794
Rybí pekáč pro dva pečený v troubě – cacciucco – ryby, mořské plody, zelenina, rajčata, krutóny a celé brambory

Těstoviny 296
Domácí ravioli s kozím sýrem a mangem, pistácie a rukola

Kachna 384
Kachní prsa, foie gras, špecle a restované čerstvé zelí, kachní šťáva

Kuře 328
Supréme z kukuřičného kuřete z Rudimova, kedlubna, pečená jablka, malé brambory

Telecí 394
Telecí svíčková v bylinkové krustě, lesní houby, radicchio a hrášek, telecí šťáva

Jehněčí 395
Pečená jehněčí plec, jehněčí játra, mrkev a česnek, hedvábná bramborová kaše

Ryba dne 388
Ryba dne, citrónové rizotto, pak choi, olivová tapenáda s rajčaty, petrželová máslová omáčka

Hovězí steak 394
Steak z hovězího veverky (onglet), gratinované brambory Dauphinoise, smetanová pepřová omáčka

_

Vína

Zpět

_

Dezerty

Créme brulée Atelier 130
Tradiční dezert s karamelizovaným cukrem

Zmrzlina 120
Zmrzlina dle denní nabídky s likérem (Cointreau, Žufánek…)

V lese 130
nugátový krém, pistáciová houba, křupavá tyčinka, kameny

Millefeuilles 135
Citrónová mille feuilles, pomeranče, malinový prach, karamel

Sýry s marmeládou 188
Výběr sýru s ovocnou marmeládou

Šéfkuchařův dezert 125
Denní dezert dle výběru šéfkuchaře